- - - - - -

Login

Kom ihåg mig

       

Handlekurv

 x 

Kundvagnen är tom
A+ R A-

Deeper Smart Ekolod.

deeper iphone-660x500Något som vi har väntat på är en ordentlig uppdatering för ekolod som ska införlivas med smarta enheter . Detta har äntligen hänt , och vi välkomnar "Deeper" Smart ekolodet.


Smarta enheter såsom smarta telefoner och surfplattor är perfekt för denna typ av användning. De flesta av dem har inbyggd GPS-system , Bluetooth , Wifi och internet . Precis den typ av prylar som vi vill att våra ekolod ska ha vid sidan av vattnet , och ekolodsdata . I verkligheten ger Deeper bara din smarta enhet ekolodsdata såsom djup , fisk , och vattentemperatur. Din smart enhet gör resten .

Software 2Programvaran fins gratis på appstore och playstore , och ger en fiskdagbok , huggtabell , väderdata , lunar data, GPS-position , foto, och kombinerar allt detta med dina ekolodsdata . Programvaran ger även dig en socialt nätverks funktion , så att du kan visa upp din fångst på Facebook , Google + eller twitter . prylar. 

 

SONAR funktionerna är precis samma som på dyrare ekolod . Den har en dubbel stråle detektionssystem , och ett intervall ner till 40 meter . Sonaren i sig själv är tillräckligt liten för att ens kasta ut med ett fiskespö , så att du kan använda ett ekolod där konventionella ekolod inte kan användas . Det tål även temperaturer ned till - 20C , vilket gör den perfekt för isfiske .

Du hittar den här på vår nätbutik, eller i sportsaffärer som vet att ha bra prylar!

 

 

Nyheter

Kontakt