- - - - - -

Login

Kom ihåg mig

       

Handlekurv

 x 

Kundvagnen är tom
A+ R A-

Skedar

Skedar används på en hel hög olika typ drag, som vobblers o balansare. Att få riktig sked till sin drag är alfa och omega på om man får fisk. Vi har ett bra sotimang av goda skedar till dom flesta Vobblers. Tabellen ger information på dom olika serier med skedar som vi förer o vad dom användast till.
Skedarna i P, S, K, HK och PL serier  kommer i paket med 10 skedar. Skedar i L och SV serien kommer i paket med 5 skedar.

Model Typ sked Används Beskrivning
P Trappsked Almena vobblers Trappsked är dom mest lettsama skedar att annvända på Vobblers o få vobblern att gå riktig i vattnet. Användast på alla typ vobblers utanom "Deep Divers" från 3cm o upp till ca 18cm.
S Sadelsked Trollingvobbler Sadelske ger en riktig ojamn gång på vobblern o fungerar best med långa trolling vobblers. S serien är beräknad på att man såger et spor i vobblern till skeden.
K Vanli plastsked Alla standard vobbler Standard ske för dom flesta vobblers. Fungerar som den är som Deep Diver. Kapar man den i två, går det att göra standard vobblers. Vinkeln på spåret man har skeden i ger olik gång o djup som vobbleren simmar på.
L Spets sked Djuptgåande stora vobblers En ske för stora vobblers som ska simma djupt.
SV Deep Diver sked Ekstra djuptgåande vobblers Skeden har rör som man har streng genom o därmed får ögla till Vobblern ca mitt på skeden. Då får man en vobbler som går extra djupt. Användast på stora vobblers till trolling o till gösfiske.
HK Sadelsked Trollingvobbler Sadelske ger en riktig ojamn gång på vobblern o fungerar best med långa trolling vobblers. HK Serien är för vobblers som man limmar skeden på vobblern efter den är målad.
PL Balansare sked Balansare till Isfiske Sked till stjärt på balansare som användast till isfiske o vertikalfiske.

 

 

Skedar

Nyheter

Kontakt