- - - - - -

Login

Kom ihåg mig

       

Handlekurv

 x 

Kundvagnen är tom
A+ R A-

Skedar

Skedar används på en hel hög olika typ drag, som vobblers o balansare. Att få riktig sked till sina beten är alfa och omega på om man får fisk. Vi har ett bra sotiment av bra skedar till dom flesta Vobblers. Tabellen ger information på dom olika serier med skedar som vi saluför och vad dom användast till.
Skedarna i P, S, K, HK och PL serier  kommer i paket med 10 skedar. Skedar i L och SV serien kommer i paket med 5 skedar.

Modell Typ sked Används Beskrivning
P Trappsked Almänna wobblers Trappsked är dom lättsammaste skedar att annvända på Wobblers o få wobblern att gå riktigt i vattnet. Används på alla typ wobblers utanom "Deep Divers" från 3cm och upp till ca 18cm.
S Sadelsked Trollingwobbler Sadelsked ger en riktig ojämn gång på wobblern och fungerar bäst med långa trolling wobblers. S serien är beräknad på att man sågar ett spår i wobblern till skeden.
K Vanlig plastsked Alla standard wobbler Standard sked för dom flesta wobblers. Fungerar som den är som Deep Diver. Kapar man den i två, går det att göra standard vobblers. Vinkeln på spåret man har skeden i ger olika gång o djup som wobbleren simmar på.
L Spets sked Djuptgåande stora wobblers En sked för stora wobblers som ska simma djupt.
SV Deep Diver sked Exstra djuptgåande wobblers Skeden har rör i sig som man har tråd genom och därmed får ögla till Vobblern ca mitt på skeden. Då får man en vobbler som går extra djupt. Användast på stora wobblers till trolling och till gösfiske.
HK Sadelsked Trollingvobbler Sadelsked ger en riktig ojamn gång på wobblern o fungerar best med långa trolling vobblers. HK Serien är för vobblers som man limmar skeden på vobblern efter att den är målad.
PL Balansare sked Balansare till Isfiske Sked till stjärt på balansare som användast till isfiske och vertikalfiske.

 

 

Skedar

Nyheter

Kontakt