Handlekurv

 x 

Kundvagnen är tom

Login

0040Sommaren 2017 gjorde vi vårt första skeddrag. Först fik vi testa draget på vårt eget fiske, då vi va hittad en modell som fångade bra, fik några kunder prova sig. Det gik inte lång tid förr fångstmedelande kom inn, så det blev till att vi satsade på att få gjord en riktig form, och komma i gång med att producera för regulärt salg. Fôrste riktiga introduktion blev sportsfiskemässan i Stockholm. Sen har det endast gått framåt. Härjedalsdraget har visa sig att va en riktig fisk fångare, och dom flesta som har köpt av dessa har kommit tillbaks för att köpa flera. Öring, Röding, Abborre, Regnbåge och havsöring har varit det man har fiska efter här i Norden, men dom har kommit sig längre bort som så. Vi levererar dessa som halvfabrikat till Canada, och fiskarna där rapporterar om bra fångster på flera olika arter. Dom använder den även på isfiske. Den säljs utomlands som "Waterminions" då "Härjedalsdraget" blir lite svårt att uttala i Nordamerika. 

GammarusJust för jul 2017 blev vi frågad om vi inte va gjord en mormyshka som ser ut som en gammarus. Gammarus är favorit bytet till många fiskar. Den gör också att Röding och Öring får rött kött. I 2009 gjorde vi just en så myska, men den va gjord på vanlig flugkrok, och va veldig liten, något som gjorde att den va lite svår att fiska effektivt med. Vi gjorde om hela myskan och förste provfiske den va med på kom abborren upp genom hålet och tok myskan i ytan så vattnet sprutade upp ur hålet.

3Deyes01Sommaren 2012 skickade vi kort på äkta fisk ögon till en fabrik i Kina som producerar 3D ögon och andra 3D klistermärken. Vi frågade om dom hade skrivit på holografisk film och gjord 3D ögon av dom?
Detta va helt nytt för dom och två månader efter hade dom gjord fem nya färger med 3D ögon, baserad på våra kort. Nu har vi Satt igång med att ändra hur sportsfiskavärden ser ut ang realistiska ögon på beten.
3D ögonen skickas runt hela värden. Både producenter, affärar o slutkund användar dom. Vi har even skickat 3D ögon till Canada, Australien, Turkiet, Japan o Ryssland, och en hel hög andra länder. Ta en titt på vad vi har att erbjuda.